ИЗВЕСТУВАЊЕ

Голема акција за чистење во петок – Генералка викенд

Голема акција за чистење во петок – Генералка викенд

Генералка викенд ЈП „Комуна“ Крушево е партнер во т.н. „генералка викенд“ во кој на 7-ми…

Sotir GabeloskiMay 5, 2021
Краткотраен прекин на водоснабдување на средно високи зони од градот

Краткотраен прекин на водоснабдување на средно високи зони од градот

Краткотраен прекин на вода ќе имаат домаќинствата од средно високи зони во град Крушево, односно…

Sotir GabeloskiMay 4, 2021
Граѓаните кои добија корпи во вторник и петок да ги изнесуваат пред домовите за собирање на отпадот

Граѓаните кои добија корпи во вторник и петок да ги изнесуваат пред домовите за собирање на отпадот

Почитувани, ЈП „Комуна“ Крушево ги известува сите граѓани на кои им беа доделени корпи за…

Sotir GabeloskiApril 28, 2021
Мечкин Камен да го одржуваме чист со исфрлање на отпад во контејнерите

Мечкин Камен да го одржуваме чист со исфрлање на отпад во контејнерите

Мечкин Камен Почитувани сограѓани, Следува период на топло и сончево време што како граѓани ќе…

Sotir GabeloskiApril 26, 2021

We are dynamic team of creative people

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Read More

Start Organizing Your Business

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ut enim ad minim veniam

We provide a wide range of
creative services

Web development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Branding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

App development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Interface Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Content creation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Business Consulting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Check what’s our clients
say about us

Marine Joshi

Senior Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Mickel Hussy

Excutive Director

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

James Watson

Marketing Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

ЈП „Комуна“ - Крушево