ИЗВЕСТУВАЊЕ

Регионална средба во Крушево, ЈКП и АДКОМ разговараат за идни активности и проблеми

Регионална средба во Крушево, ЈКП и АДКОМ разговараат за идни активности и проблеми

ЈП „Комуна“ Крушево денес е домаќин на средба на директорите на комуналните претпријатија од пелагонискиот…

Sotir GabeloskiMay 17, 2022
Прекин на вода во Крушево повеќе од 2 часа

Прекин на вода во Крушево повеќе од 2 часа

Почитувани, Започнуваме со работа на неколку дефеци на водоводната мрежа во град Крушево. Ќе има…

Sotir GabeloskiMay 11, 2022
Косење на градските гробишта

Косење на градските гробишта

Од утре, 11.05.2022г., започнуваме со косење на трева на градските гробишта. Оваа активност е редовна…

Sotir GabeloskiMay 10, 2022
Денес во 11 часот акција за чистење – Заедно за почисто Крушево

Денес во 11 часот акција за чистење – Заедно за почисто Крушево

ЈП „Комуна“ Крушево е еден од предводниците на денешната акција за чистење на Крушево која…

Sotir GabeloskiMay 6, 2022

We are dynamic team of creative people

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Read More

Start Organizing Your Business

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do
eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ut enim ad minim veniam

We provide a wide range of
creative services

Web development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Branding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

App development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Interface Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Content creation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Business Consulting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Check what’s our clients
say about us

Marine Joshi

Senior Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

Mickel Hussy

Excutive Director

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

James Watson

Marketing Manager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod

ЈП „Комуна“ - Крушево