„Комуна“ ја преполови загубата, позитивни финансиски текови

Во првите 9 месеци од 2021-ва година „Комуна“ забележува позитивни текови по однос на трошоци, наплата и намалување на загубата споредено со првите 9 месеци од минатата година. Финансискиот извештај…

Бројни активности на Комуна – ул. Питу Гули, водоводна мрежа, паркинг

Изминатата работна седмица, 22-ри до 26-ти, „Комуна“ работеше активно на проектот за реконструкција на дел од ул. Питу Гули. Овој проект го имплементира општина Крушево, но претпријатието е еднаков партнер…

ЈП „Комуна“ - Крушево