Голема акција за чистење во петок – Генералка викенд

ЈП „Комуна“ Крушево е партнер во т.н. „генералка викенд“ во кој на 7-ми мај ќе се одржи голема акција за чистење. Јавната чистота е еден од приоритетите на комуналното претпријатие…

ЈП „Комуна“ - Крушево