Успешен Генералка викенд

Петочната акција за собирање на отпад беше навистина успешна и ЈП „Комуна“ Крушево апелира исчистените локации со заеднички придонес да ги зачуваме такви. „Акцијата во рамки на Генералка викенд се…

ЈП „Комуна“ - Крушево