Прекин на вода заради дефект: Партизанска, Питу Гули и Коча Миленку

Поради дефект, краткотраен прекин на вода ќе имаат домаќинствата од улиците „Партизанска“, „Питу Гули“ и дел од „Коча Миленку“. Работиме на брзо решавање на проблемот и апелираме на разбирање од…

ЈП „Комуна“ - Крушево