Комуна детектира диви приклучоци на вода, граѓаните да ги легализираат

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуна“ Крушево веќе е на терен и работи на детектирање на диви приклучоци на вода. Овој процес веќе тече во населените места каде што водата…

ЈП „Комуна“ - Крушево