Се работи на дефекти, моментален прекин на вода на 3 улици

Почитувани, Службите на „Комуна“ работат на три дефекти во моментов кои предизвикуваат прекин на вода во домаќинствата на следните улици: Питу Гули Партизанска Коча Миленку Веднаш по разрешувањето на овие…

ЈП „Комуна“ - Крушево