Прекин на вода поради дефект

Почитувани, Поради дефект прекин на вода ќе имаат поголемите делови од следните улици: Питу Гули Партизанска Коча Миленку Редовното водоснабдување ќе биде рестартирано веднаш по отстранување на проблемите. Ви благодариме…

ЈП „Комуна“ - Крушево