Загадување на водата, да се преврива или да не се конзумира

Почитувани, Водата да се преврива или воошто да не се користи до утре вечер заради загаденост. При миење на резервоарите заради неисправен вентил е предизвикано истекување на нечиста вода. Во…

Нов контејнер за угостителите, да се спречи натрупување на отпад

Поставен е т.н. мрежест контејнер во центарот на Крушево кој е наменет за угостителите. Овој контејнер ќе се користи главно од угостителите во центарот на Крушево кој отпадот ќе го…

ЈП „Комуна“ - Крушево