Започна чистењето на главната сообраќајница

Пролетното расчистување на главната сообраќајница започна и вработени во „Комуна“ деновиве ќе бидат ангажирани во чистење на ризла насобрана од зимското одржување на улиците. „Зимата беше долга и со многу…

Отстранување на дефект, прекин на вода во неколку делови

Поради отстранување на дефект прекин на вода ќе имаат следните делови и улици од Крушево: Струнга маало ул. Партизанска ул. Питу Гули ул. Коча Миленку ул. Манчу Матак центар на…

ЈП „Комуна“ - Крушево