Директорката на работилница за јакнење на соработката на туристичкиот сектор и јавните претпријатија

ВД директорката на ЈП „Комуна“ Крушево Станка Ефремова Трајкоска зеде активно учество во работилница дел од проектот „Јакнење на соработката меѓу туристичкиот сектор и локалните јавни претпријатија“. На настанот ВД…

Известување за чистење со метларка

Почитувани сограѓани, Денес започнуваме со работа на чистење на улици со специјално возило метларка. Ве известуваме дека улиците претходно ќе бидат изводенети, но повторно се очекува да се произведе прашина…

ЈП „Комуна“ - Крушево