Претпразнично чистење на градот

По неколкудневното чистење на главната сообраќајница денес „Комуна“ работи на чистење на споредни улици и поважни локалитети. Денес се расчистува во центарот на Крушево, околу Основен суд Крушево, околината на…

Финансиското работење на „Комуна“ се подобрува, општината работи на проекти за адресирање на загубите на вода

Почитувани, Финансиското работење на ЈП „Комуна“ Крушево се подобрува, а претпријатието никогаш не ги крие проблемите како загуби на вода, преголеми трошоци за струја и друго. Во посебно соопштение ЈП…

ЈП „Комуна“ - Крушево