Се отстранува дефект, прекин на вода на 3 улици

На три улици ќе има прекин на вода поради отстранување на новонастанат дефект. Делови од следните улици се опфатени: Коча Миленку Манчу Матак Благој Целев ЈП „Комуна“ се заблагодарува на…

ВД директорката на настанот „Буџет по мерка“, комуналните дејности се голема потреба на граѓаните

ВД директорката на ЈП „Комуна“ Крушево Станка Ефремова Трајкоска присуствуваше на настанот „Буџет по мерка“ кој се однесува на вклучување на граѓаните во креирање на буџетот на општина Крушево. На…

ЈП „Комуна“ - Крушево