Косење на градските гробишта

Од утре, 11.05.2022г., започнуваме со косење на трева на градските гробишта. Оваа активност е редовна во период на пролетта. „Во текот на наредните денови сакаме да почнеме со работа на…

ЈП „Комуна“ - Крушево