Регионална средба во Крушево, ЈКП и АДКОМ разговараат за идни активности и проблеми

ЈП „Комуна“ Крушево денес е домаќин на средба на директорите на комуналните претпријатија од пелагонискиот регион. На состанокот се разговараше за проблемите кои ги засегаат јавните комунални претпријатија, споделување на…

ЈП „Комуна“ - Крушево