Започнува санација на улица во центарот на Крушево

Започнува реконструкцијата на улица во центарот на градот која води до жичарницата. Се работи за улица која ги дели улиците Благо Целев и Таќа Бербер и нејзината реконструкција претставува големо…

Косење на Езеро, придонес кон When in Krusevo

Во пресрет на фестивалот на отворено „Вен ин Крушево“ (When in Krusevo) „Комуна“ го уредува просторот околу Крушевско Езеро каде што ќе се одржуваат најголем дел од активностите. „Од утрово…

ЈП „Комуна“ - Крушево