Оштетен вентил во Алданци, „Комуна“ работи за да продолжи редовното водоснабдување

Во с. Алданци оштетен е вентил на водоводната мрежа со што се доведува во прашање водоснабдувањето на целото населено место. ЈП „Комуна“ Крушево заедно со соодветните служби презема мерки за…

Прекин на вода на неколку улици, се работи на дефект

Почитувани, Поради дефект на водоводната мрежа прекин на вода до решавање на истиот ќе има на улиците Мише Ефтим, Тодор Проески и делови од: Киро Фетак Никола Карев Томе Никле…

Приходите на „Комуна“ се зголемуваат, усвоен финансискиот извештај за првите 3 месеци

ВД директорката на ЈП „Комуна“ Крушево Станка Ефремова Трајкоска присуствуваше на 13-тата седница на советот на општина Крушево на која се усвои финансискиот извештај за првиот квартал од 2022 година.…

ЈП „Комуна“ - Крушево