Нови корпи на игралиштата на „Гумење“, чистотата зависи од сите нас

ЈП „Комуна“ Крушево го исчисти просторот околу игралиштата на Гумење и постави нови корпи за отпад. По акцијата за чистење која се спроведе на почетокот на мај на овој простор…

ЈП „Комуна“ - Крушево