Прекин на вода на три улици поради дефект

Почитувани, Поради дефект на дел од улица Партизанска прекин во водоснабдување ќе има на следните улици: Партизанска Питу Гули Коча Миленку Реконструкцијата на водоводната линија која се одвива на ул.…

ЈП „Комуна“ - Крушево