Се чистат диви депонии, апел да не се создаваат нови

Се чистат мини диви депонии на неколку локации во и околу Крушево. Овие неколку локации се чистат во неколку наврати и ЈП „Комуна“ Крушево апелира да не се загадува просторот…

ЈП „Комуна“ - Крушево