Санација на шахта, надминат голем проблем

Денес „Комуна“ работи на санација на шахта, по вчерашната интервенција на канал на влезот на градот. Се работи за шахта која се наоѓа во непосредна близина на главната сообраќајница и…

ЈП „Комуна“ - Крушево