Активности во Борино – реконструкција на водоводна линија

Локација

С. Борино

ЈП „Комуна“ Крушево продолжува со работа во с. Борино. Денес активностите на терен кои се однесуваат на реконструкција на водоводна линија.

Линијата е во должина од околу 100 метри, а претходно се работеше на поставување на одводни цевки кои беа обезбедени како донација од жителите на с. Борино.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево