Комуна работи на одвод, санација на улица и активности во селата

Комуна работи на одвод, санација на улица и активности во селата

Sotir GabeloskiJul 1, 20221 min read

ЈП „Комуна“ Крушево денес работи на неколку тековни активности и надминување на проблеми. Се работи на санација на улица, одвод на улица Питу Гули, а службите се активни и по населените места.

Нови корпи на игралиштата на „Гумење“, чистотата зависи од сите нас

Нови корпи на игралиштата на „Гумење“, чистотата зависи од сите нас

Sotir GabeloskiJun 24, 20221 min read

ЈП „Комуна“ Крушево го исчисти просторот околу игралиштата на Гумење и постави нови корпи за отпад. По акцијата за чистење која се спроведе на почетокот на мај на овој простор се расфрлија многу пластични шишиња и опаковки од прехранбени производи.…

Оштетен вентил во Алданци, „Комуна“ работи за да продолжи редовното водоснабдување

Оштетен вентил во Алданци, „Комуна“ работи за да продолжи редовното водоснабдување

Sotir GabeloskiJun 23, 20221 min read

Во с. Алданци оштетен е вентил на водоводната мрежа со што се доведува во прашање водоснабдувањето на целото населено место. ЈП „Комуна“ Крушево заедно со соодветните служби презема мерки за наоѓање на виновникот за направената штета. Ова свесно наштетување е…

Прекин на вода на неколку улици, се работи на дефект

Прекин на вода на неколку улици, се работи на дефект

Sotir GabeloskiJun 23, 20221 min read

Почитувани, Поради дефект на водоводната мрежа прекин на вода до решавање на истиот ќе има на улиците Мише Ефтим, Тодор Проески и делови од: Киро ФетакНикола КаревТоме НиклеКоча МиленкуМанчу Матак Со почитЈП „Комуна“ Крушево23.06.2022г.

Приходите на „Комуна“ се зголемуваат, усвоен финансискиот извештај за првите 3 месеци

Приходите на „Комуна“ се зголемуваат, усвоен финансискиот извештај за првите 3 месеци

Sotir GabeloskiJun 23, 20221 min read

ВД директорката на ЈП „Комуна“ Крушево Станка Ефремова Трајкоска присуствуваше на 13-тата седница на советот на општина Крушево на која се усвои финансискиот извештај за првиот квартал од 2022 година. На прашања на советниците ВД директорката потенцираше дека генерално приходите…

Post List #3

Комуна работи на одвод, санација на улица и активности во селата

Комуна работи на одвод, санација на улица и активности во селата

Sotir GabeloskiJul 1, 20221 min read

ЈП „Комуна“ Крушево денес работи на неколку тековни активности и надминување на проблеми. Се работи на санација на улица, одвод на улица Питу Гули, а службите се активни и по…

Нови корпи на игралиштата на „Гумење“, чистотата зависи од сите нас

Нови корпи на игралиштата на „Гумење“, чистотата зависи од сите нас

Sotir GabeloskiJun 24, 20221 min read

ЈП „Комуна“ Крушево го исчисти просторот околу игралиштата на Гумење и постави нови корпи за отпад. По акцијата за чистење која се спроведе на почетокот на мај на овој простор…

Оштетен вентил во Алданци, „Комуна“ работи за да продолжи редовното водоснабдување

Оштетен вентил во Алданци, „Комуна“ работи за да продолжи редовното водоснабдување

Sotir GabeloskiJun 23, 20221 min read

Во с. Алданци оштетен е вентил на водоводната мрежа со што се доведува во прашање водоснабдувањето на целото населено место. ЈП „Комуна“ Крушево заедно со соодветните служби презема мерки за…

Прекин на вода на неколку улици, се работи на дефект

Прекин на вода на неколку улици, се работи на дефект

Sotir GabeloskiJun 23, 20221 min read

Почитувани, Поради дефект на водоводната мрежа прекин на вода до решавање на истиот ќе има на улиците Мише Ефтим, Тодор Проески и делови од: Киро ФетакНикола КаревТоме НиклеКоча МиленкуМанчу Матак…

Приходите на „Комуна“ се зголемуваат, усвоен финансискиот извештај за првите 3 месеци

Приходите на „Комуна“ се зголемуваат, усвоен финансискиот извештај за првите 3 месеци

Sotir GabeloskiJun 23, 20221 min read

ВД директорката на ЈП „Комуна“ Крушево Станка Ефремова Трајкоска присуствуваше на 13-тата седница на советот на општина Крушево на која се усвои финансискиот извештај за првиот квартал од 2022 година.…

Post Grid #3

Комуна работи на одвод, санација на улица и активности во селата

Комуна работи на одвод, санација на улица и активности во селата

BySotir GabeloskiJul 1, 20221 min read

ЈП „Комуна“ Крушево денес работи на неколку тековни активности и надминување на проблеми. Се работи на санација на улица,…

Нови корпи на игралиштата на „Гумење“, чистотата зависи од сите нас

Нови корпи на игралиштата на „Гумење“, чистотата зависи од сите нас

ЈП „Комуна“ Крушево го исчисти просторот околу игралиштата на Гумење и постави нови корпи за отпад. По акцијата за…

Оштетен вентил во Алданци, „Комуна“ работи за да продолжи редовното водоснабдување

Оштетен вентил во Алданци, „Комуна“ работи за да продолжи редовното водоснабдување

Во с. Алданци оштетен е вентил на водоводната мрежа со што се доведува во прашање водоснабдувањето на целото населено…

Прекин на вода на неколку улици, се работи на дефект

Прекин на вода на неколку улици, се работи на дефект

Почитувани, Поради дефект на водоводната мрежа прекин на вода до решавање на истиот ќе има на улиците Мише Ефтим,…

Вчитај повеќе…

ЈП „Комуна“ - Крушево