Поголема безбедност, продолжува тековното одржување на улици

Поголема безбедност, продолжува тековното одржување на улици

Komuna UserNov 29, 20221 min read

ЈП „Комуна“ Крушево продолжува со тековно одржување во повеќе области. Денес се работи на потпорен ѕид на ул. Коча Миленку, односно по главната сообраќајница во градот. „Продолжуваме со тековно одржување и ова се потреби и проблеми кои излегуваат во нашата…

Крупни активности во последните 2 месеци, „Комуна“ продолжува со работа на водовод, улици и заштита

Крупни активности во последните 2 месеци, „Комуна“ продолжува со работа на водовод, улици и заштита

Komuna UserNov 21, 20222 min read

Во изминатите два месеци јавното претпријатие за комунални дејности „Комуна“ Крушево имплементираше неколку крупни активности покрај исполнувањето на редовните обврски. На дел од улица партизанска се реконструираше дел од водоводна мрежа со што се оневозможија бројни дефекти заради неквалитетот на…

Нико Доага проширена, безбедна и проодна

Нико Доага проширена, безбедна и проодна

Komuna UserNov 15, 20221 min read

Комплетирана е санацијата на дел од улица Нико Доага, која беше во лоша состојба и претставуваше опасност за движење. Како дел од активноста се санираа потпорни ѕидови и заштита на постоечки пат. Овозможување на поширок простор за движење на возила…

Реконструкцијата на водоводна линија заврши, се санира улицата

Реконструкцијата на водоводна линија заврши, се санира улицата

Komuna UserOct 28, 20221 min read

Започна санацијата на улица Партизанска на делот на кој се вршеше реконструкција на водоводна линија. Се поставија нови црева со поголем квалитет кои ќе ги надминат проблемите на чести дефекти и прекин на вода. Од денес се работи на улицата…

Новиот камион за отпад на терен, поефикасно работење на „Комуна“

Новиот камион за отпад на терен, поефикасно работење на „Комуна“

Komuna UserOct 25, 20221 min read

Ставен во употреба новиот камион за отпад кој општина Крушево го набави преку Пелагониско планскиот регион. Подновувањето и модернизацијата значат помали трошоци, а поефикасна работа. „Возниот парк и механизацијата на ЈП „Комуна“ се модернизира континуирано. Вложувањето во овој дел од…

Post List #3

Поголема безбедност, продолжува тековното одржување на улици

Поголема безбедност, продолжува тековното одржување на улици

Komuna UserNov 29, 20221 min read

ЈП „Комуна“ Крушево продолжува со тековно одржување во повеќе области. Денес се работи на потпорен ѕид на ул. Коча Миленку, односно по главната сообраќајница во градот. „Продолжуваме со тековно одржување…

Крупни активности во последните 2 месеци, „Комуна“ продолжува со работа на водовод, улици и заштита

Крупни активности во последните 2 месеци, „Комуна“ продолжува со работа на водовод, улици и заштита

Komuna UserNov 21, 20222 min read

Во изминатите два месеци јавното претпријатие за комунални дејности „Комуна“ Крушево имплементираше неколку крупни активности покрај исполнувањето на редовните обврски. На дел од улица партизанска се реконструираше дел од водоводна…

Нико Доага проширена, безбедна и проодна

Нико Доага проширена, безбедна и проодна

Komuna UserNov 15, 20221 min read

Комплетирана е санацијата на дел од улица Нико Доага, која беше во лоша состојба и претставуваше опасност за движење. Како дел од активноста се санираа потпорни ѕидови и заштита на…

Реконструкцијата на водоводна линија заврши, се санира улицата

Реконструкцијата на водоводна линија заврши, се санира улицата

Komuna UserOct 28, 20221 min read

Започна санацијата на улица Партизанска на делот на кој се вршеше реконструкција на водоводна линија. Се поставија нови црева со поголем квалитет кои ќе ги надминат проблемите на чести дефекти…

Новиот камион за отпад на терен, поефикасно работење на „Комуна“

Новиот камион за отпад на терен, поефикасно работење на „Комуна“

Komuna UserOct 25, 20221 min read

Ставен во употреба новиот камион за отпад кој општина Крушево го набави преку Пелагониско планскиот регион. Подновувањето и модернизацијата значат помали трошоци, а поефикасна работа. „Возниот парк и механизацијата на…

Post Grid #3

Подобро складирање на отпадот, поубава слика за градот

Подобро складирање на отпадот, поубава слика за градот

ByKomuna UserDec 12, 20221 min read

ЈП „Комуна“ Крушево започнува со поинтензивна работа на јавната чистота, а соработката со граѓаните е неминовна. Од денес, 12.12.2022г.,…

Поголема безбедност, продолжува тековното одржување на улици

Поголема безбедност, продолжува тековното одржување на улици

ЈП „Комуна“ Крушево продолжува со тековно одржување во повеќе области. Денес се работи на потпорен ѕид на ул. Коча…

Крупни активности во последните 2 месеци, „Комуна“ продолжува со работа на водовод, улици и заштита

Крупни активности во последните 2 месеци, „Комуна“ продолжува со работа на водовод, улици и заштита

Во изминатите два месеци јавното претпријатие за комунални дејности „Комуна“ Крушево имплементираше неколку крупни активности покрај исполнувањето на редовните…

Нико Доага проширена, безбедна и проодна

Нико Доага проширена, безбедна и проодна

Комплетирана е санацијата на дел од улица Нико Доага, која беше во лоша состојба и претставуваше опасност за движење.…

Вчитај повеќе…

ЈП „Комуна“ - Крушево