Загадување на водата, да се преврива или да не се конзумира

Почитувани, Водата да се преврива или воошто да не се користи до утре вечер заради загаденост. При миење на резервоарите заради неисправен вентил е предизвикано истекување на нечиста вода. Во…

Нов контејнер за угостителите, да се спречи натрупување на отпад

Поставен е т.н. мрежест контејнер во центарот на Крушево кој е наменет за угостителите. Овој контејнер ќе се користи главно од угостителите во центарот на Крушево кој отпадот ќе го…

Прекин на вода поради дефект

Почитувани, Поради дефект прекин на вода ќе имаат поголемите делови од следните улици: Питу Гули Партизанска Коча Миленку Редовното водоснабдување ќе биде рестартирано веднаш по отстранување на проблемите. Ви благодариме…

Заменети неколку контејнери, посебен отвор за фрлање на отпад

Неколку од старите контејнери се веќе заменети, а на дел од нив е поставен посебен отвор за попрактично и похигиенско фрлање на отпадот. Посебниот отвор на контејнерот ќе овозможи поефикасно…

ЈП „Комуна“ - Крушево