Се расчистува снегот и се посолува

Зимско одржување на улиците

Од вчера „Комуна“ започна со чистење и посолување на улиците. Од утрово се работи поинтензивно со механизација и ќе бидат опфатени улиците во градот, споредните улички и населените места каде што има потреба.

Центарот на Крушево е исчистен и се работи на споредните улици. Оваа активност се спроведува заедно со полициската станица во Крушево и во согласност со програмата за зимско одржување на улиците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево