Недостаток од вода во неколку делови од градот

Прекин на вода во текот на денешниот ден ќе имаат домаќинствата на следниве делови од град Крушево:

  1. Поголем дел од улица Томе Никле
  2. Поголе дел од Мише Ефтим
  3. Домаќинства на повисоките делови од Коча Миленку
  4. Домаќинства на повисоките делови од Манчу Матак
  5. Дел од улица Питу Гули
  6. Дел од ул. Партизанска.

ЈП „Комуна“ се заблагодарува на разбирањето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево