Прекин на вода заради дефект: Партизанска, Питу Гули и Коча Миленку

Поради дефект, краткотраен прекин на вода ќе имаат домаќинствата од улиците „Партизанска“, „Питу Гули“ и дел од „Коча Миленку“.

Работиме на брзо решавање на проблемот и апелираме на разбирање од граѓаните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево