Активности на проектот за осветлување на патот до Крушевско Езеро

„Комуна“ продолжува со работа на проектот за осветлување на патот до Крушевско Езеро. Подготвителните активности продолжуваат и во наредните денови, а ВД директорката Станка Ефремова Трајкоска беше на увид на терен.

„Покрај работата на одржување на улици и косење во градот работиме и на подготвителни активности за осветлување на патот до Крушевско Езеро. Драго ми е што како претпријатие сме вклучени во овој проект затоа што се работи за едно од најпопуларните места во нашиот град.“, изјави ВД директорката на „Комуна“ Станка Ефремова Трајкоска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево