Реконструкција на водоводна линија на влезот на Крушево

Влез на Крушево

Реконструкција на водоводна линија

ЈП „Комуна“ Крушево работи на реконструкција на водоводна линија на самиот влез на градот. Патот во овој дел е затворен од 11 часот, а во текот на денот ќе бидат завршени активностите околу реконструкцијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево