Премостување на линија во Пресил, излегуваме во пресрет на граѓаните

Премостување линија

Локација: С. Пресил

Службите на „Комуна“ работат на премостување на водоводна линија во населеното место Пресил, општина Крушево. Овој зафат е во насока на надминување на пречки со кои се соочуваат дел од граѓаните во ова населено место во нивната секојдневна работа со земјоделските поседи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево