Прекин на вода од 1 по полноќ

Заради работа на дел од канализациона мрежа на улица Нико Доага прекин на вода од 1 по полноќ ќе имаат домаќинствата од следните улици:

Нико Доага
Партизанска
Питу Гули
Коча Миленку
8-ми септември
Шула Мина
Благо Целев

Прекинот на вода се однесува на празнење од вода на линијата на конкретно место на ул. Нико Доага, а санацијата ќе се изведува со цемент.

ЈП „Комуна“ Крушево се заблагодарува на разбирањето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево