Прекин на вода заради премостување на линија

Комуна

ЈП „Комуна“ Крушево работи на премостување на линија, меѓу другото, и со оглед на тоа прекин на вода ќе имаат следните делови од град Крушево:

Хотелска зона
СОУ „Наум Наумовски Борче“
Делови од улиците:
Тодор Проески, Томе Никле, Мише Ефтим, Коча Миленку, Никола Карев и Манчу Матак

Се заблагодаруваме на разбирањето и трпението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево