Се работи на дефекти, моментален прекин на вода на 3 улици

Комуна

Почитувани,

Службите на „Комуна“ работат на три дефекти во моментов кои предизвикуваат прекин на вода во домаќинствата на следните улици:

  1. Питу Гули
  2. Партизанска
  3. Коча Миленку

Веднаш по разрешувањето на овие проблеми се враќа редовното и нормално водоснабдување на овие улици.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево