Настана заматување на водата, за пиење само со превривање

Заради обилните врнежи во текот на изминатите 24 часа настана заматување на водата. Граѓаните да не ја користат за пиење или пак доколку се конзумира истата задолжително да се преврива.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево