Усвоени програмата за работа и финансискиот план за 2022

На денешната 7-ма седница на советот на општина Крушево се усвоија програмата за работа и финансискиот план за 2022-ра година.

ВД директорката на ЈП „Комуна“ Крушево Станка Ефремова Трајкоска на седницата ги образложи овие два документи пред советниците да ги изгласаат.

Програмата и финансискиот план можете да ги најдете во делот „Документи“ на нашата интернет страница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево