И денес се работи на расчистување на снегот, безбеден пристап во центарот на градот

Снежите врнежи продолжуваат и денес, па така и ЈП „Комуна“ Крушево работи на расчистување на улиците и овозможување на безбедно движење.

Со ровокопач се расчистуваат поголемите улици во град Крушево, а во центарот на градот, се чистат скалите кои водат од градскиот плоштад „Никола Мартиновски“ до градскиот парк.

„Продолжуваме и денес со работа затоа што снегот врне од утрово. Улиците се проодни и тековно се чистат, а се оспособува пристапот во центарот на градот. Сите пријави и информации граѓаните да ги доставуваат до нас.“, изјави ВД директорката на ЈП „ Комуна“ Крушево Станка Ефремова Трајкоска.

Сите информации, барања и поплаки доставувајте ги преку 

048 477 169 

 komunakrusevo@yahoo.com 

 Во порака на Фејсбук страницата на ЈП Комуна Крушево

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево