Загадување на водата, да се преврива или да не се конзумира

Почитувани,

Водата да се преврива или воошто да не се користи до утре вечер заради загаденост.

При миење на резервоарите заради неисправен вентил е предизвикано истекување на нечиста вода.

Во моментов се работи на санација и затоа ќе има краток прекин на вода на улиците:

  • Томе Никле
  • Тодор Проески
  • Никола Карев
  • Ќиро Фетак
  • Коча Миленку
  • Манчу Матак
  • Партизанска
  • Питу Гули

ЈП „Комуна“ Крушево се извинува за овие непријатности и апелира на почитување на препораките.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
06.04.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево