Отстранување на дефект, прекин на вода во неколку делови

Поради отстранување на дефект прекин на вода ќе имаат следните делови и улици од Крушево:

  • Струнга маало
  • ул. Партизанска
  • ул. Питу Гули
  • ул. Коча Миленку
  • ул. Манчу Матак
  • центар на Крушево
  • болница
  • аптека

Редовното водоснабдување се враќа веднаш по отстранување на дефектот.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
11.04.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево