Се отстранува дефект, прекин на вода на 3 улици

На три улици ќе има прекин на вода поради отстранување на новонастанат дефект.

Делови од следните улици се опфатени:

  1. Коча Миленку
  2. Манчу Матак
  3. Благој Целев

ЈП „Комуна“ се заблагодарува на разбирањето. Како и секогаш вработените работат во најбрз можен рок да се реши проблемот за нормалното водоснабдување да се врати.

Сите информации, барања и поплаки доставувајте ги преку
048 477 169
komunakrusevo@yahoo.com
Во порака на Фејсбук страницата на ЈП Комуна Крушево

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
27.04.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево