Затворен дел од главната улица заради работа на канализација

Патот кој води кон хотелската зона и „Гумење“ во близина на домот на култура „Наум Наумовски Борче“ е затворен се до завршување на активностите на канализација во овој дел од градот.

Граѓаните можат да ги користат следниве правци:

  1. Кон хотел Монтана Палас
  2. Улиците во центарот на градот со излез кон главната сообраќајница

Ви благодариме на разбирањето.

ЈП „Комуна“ Крушево
07.07.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево