Прекин на вода во претпладневните часови

Почитувани,

Во текот на изминатата ноќ забележани се проблеми во процесот на пумпање на вода и генерално водоснабдување на град Крушево. За да се испитаат проблемите и со цел да не се доведеме до ситуација на поголеми проблеми утрово ќе има прекин на вода.

По завршување на испитувањето на состојбите ќе се рестартира редовното водоснабдување.

Еве во кои делови од градот ќе има прекин на вода:

  • Центар
  • Партизанска
  • Питу Гули
  • Коча Миленку
  • Манчу Матак
  • Нико Доага

Ви благодариме на разбирањето.
ЈП „Комуна“ Крушево
26.07.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево