Прекин на вода на 3 улици, продолжува реконструкцијата на водоводна линија

Почитувани,

Прекин во водоснабдување ќе има на делови од улиците Партизанска, Питу Гули и Коча Миленку. Прекинот доаѓа како резултат на активностите за реконструкција на воводна линија на улицата Партизанска.

„Наша заложба е прекин на вода да има што е можно помалку, но проблемите кои се јавуваат во работата и самиот процес на реконструкција на водоводната линија бара да се прави прекин во водоснабдувањето. Ги известуваме граѓаните дека и во текот на утрешниот ден ќе има прекин“ – велат од ЈП „Комуна“ Крушево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево