Прекин на вода, се работи на водоводна линија и приклучок

Денес продолжуваме со работа на реконструкција на водоводна линија и поставување на приклучок на вода.

За време на активностите ќе има прекин на вода на следните делови од градот.

Центар на Крушево

Делови од улиците:

Партизанска
Питу Гули
Коча Миленку
Дел од Манчу Матак
Нико Доага

Со почит,ЈП “Комуна” Крушево.
18.10.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево