Водата да се преврива или да не се користи за пиење

Почитувани,

По обилните врнежи од дожд изминатите денови може повторно да дојде до заматување на водата. „Комуна“ препорачува водата да не се користи за пиење или доколку се користи за таа намена да се преврива.

Ги информираме граѓаните дека претпријатието врши редовни проверки за исправноста на водата.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево
15.12.2022г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево