Заради намалена издашност недостаток на вода во Норово

Почитувани жители на с. Норово,

Во изминатиот период се соочувавме со заслабена издашност на изворите од Студенчица. Како последица на тоа од 23 часот вечерва до 7 часот утре наутро Норово ќе има недостаток на вода.

Апелираме на разбирање, но овој недостаток се однесува на водоснабдителниот систем, а не одреден проблем во самата работа на „Комуна“.

Со почит,
ЈП “Комуна“ Крушево
21.12.2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево