Леток за паметно фрлање на отпад со декемвриските сметки

Сметките за вода за месец декември граѓаните на општина Крушево ќе ги добијат заедно со леток за паметно фрлање на отпадот.

Овој леток е дел од кампањата на ЈП „Комуна“ за подигнување на свеста за одговорно исфрлање на отпадот во контејнерите низ град Крушево и да се избегне нивно преполнување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево