Чистење на канали во с. Саждево

Саждево

ЈП „Комуна“ е на терен во с. Саждево и се работи на расчистување на канали.

„Изминатиов период активно работиме на чистење канали за да превенираме поплавување од дождови и евентуално топење на снег. Тековно ги известуваме граѓаните за нашите активности кои во овој период се однесуваат на овој дел од општината, но ќе продолжиме и понатаму“, изјави Станка Ефремова Трајкоска, ВД директор на ЈП „Комуна“ Крушево.

По наносите на снег „Комуна“ работи тековно на зимско одржување на улиците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево