Краток прекин на водоснабдување во Алданци

Почитувани граѓани на с. Алданци,

Заради промена на вентил во наредните не повеќе од два часа ќе има недостаток од вода. Оваа тековна активност ја спроведуваме брзо и ажурно за недостатоците да бидат што е можно пократкотрајни.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
ЈП „Комуна“ Крушево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЈП „Комуна“ - Крушево